Казвам се Петър Бадов, на 49 години. От гр. Хисаря съм. Работя като международен шофьор. До 20.02.2013 г. чувствах дълго време слаби болки в кръста, но не им обръщах сериозно внимание. Обаче от тази дата нататък започнаха такива силни болки, че бя ...
Вижте повече...
 

 

Избавих се от хирургическия скалпел и от жестокото си страдание

2013-07-25

Лекувах се при доктор Дончева за дискова херния на L4 и L5S1.

Преди това лекарите безпомощно бяха вдигнали ръце от мен и накрая ми заявиха категорично, че тази работа няма да мине без да играе хирургическия нож. И точно тогава когато съвсем се бях отчаял от състоянието си, попаднах на информация за лечение на моето страдание с озонотерапия. Потърсих доктор Дончева и започнах процедурите при нея.

След проведената терапия направих отново контролно изследване със скенер на херниите - те се бяха прибрали изцяло.  Просто ги нямаше вече!

Ето как  се избавих и от хирургическия скалпел, и от жестокото страдание, което ми причиняваше заболяването ...

Славей Димитров, Асеновград


2013-07-25 (Прочетено 10730 пъти.)







 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.