Подагрозна криза, която не се повлияваше от прилаганото години наред лечение, ме доведе  в кабинета на доктор Дончева. И ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ след проведения при нея курс с ОЗОНОТЕРАПИЯ - кризата не само, че се повлия успешно, но вече две години с ...
Вижте повече...
 

 

Озонът ме излекува и вече нямам никаква дискова херния

2014-06-09

Получих голяма дискова херния на L5S1.

Само който е преживял жестоките болки на това страдание може да разбере отчаянието, което ме обхвана след безуспешното няколкомесечно лечение в болница и амбулаторно. Плачех и търсех изход от болката ...

За озонотерапията и успехите на този лечебен метод разбрах от сайта на доктор Таня Дончева. Свързах се с нея и се подложих на лечението. След всяка процедура болките намаляваха и затова направих пълния комплект от процедури. Болките отминаха съвсем и вече повече от 10 месеца се чувствам много добре.

По съвет на приятели взех, че си направих и скенер. Оказа се, че вече нямам никаква дискова херния.

Нели Бобева

 


2014-06-09 (Прочетено 14769 пъти.) 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.