Казвам се Петър Бадов, на 49 години. От гр. Хисаря съм. Работя като международен шофьор. До 20.02.2013 г. чувствах дълго време слаби болки в кръста, но не им обръщах сериозно внимание. Обаче от тази дата нататък започнаха такива силни болки, че бя ...
Вижте повече...
 

 

Лечение на Розацея с озон и озонотерапия

2018-05-31
Лечение на Розацея с озон и озонотерапия - Случаи
Лечение на Розацея с озон и озонотерапия - Случаи  Лечение на Розацея с озон и озонотерапия - Случаи  Лечение на Розацея с озон и озонотерапия - Случаи

Мъж със заболяване от Розацея, живеещ във Холандия, при влажен климат и ниско слънцегреене. При лекуване с озон, наблюдава намаляване на интензивното зачервяване по лицето, в резултат със взаимодействие с активната частица на озона.

Озонотерапията осигурява една продължителна ремисия.

Методики на работа:
Вливане, интрадермално въвеждане на озон.


2018-05-31 (Прочетено 1204 пъти.) 

 
 
Всички права запазени (c) 2019 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.