Преди две години лекарите откриха, че съм носител на вирус на хепатит С. Установиха и цироза на черния ми дроб. Направих едногодишно лечение с интерферон - Пегинтрон, Рибавирин и Ребетол и нуклеозиден аналог на "Боцеревир". В резулта ...
Вижте повече...
 

 

Лечение на Псориазис с озон и озонотерапия

2018-06-25
Лечение на Псориазис с озон и озонотерапия  - Случаи
Лечение на Псориазис с озон и озонотерапия  - Случаи  Лечение на Псориазис с озон и озонотерапия  - Случаи  Лечение на Псориазис с озон и озонотерапия  - Случаи

Пациент със заболяване от псориазис, датиращо от 15 год. С чести обостряния, съпроводени със силен сърбеж и множество дифузно пръстнати плаки, с различна еволюция, по цялото тяло.

При започване на озонотерапия се наблюдава намаляване и ограничаване на плаките, изчезване.на сърбежа и намаляване на болките в ставите.

Постига се една изключително дълга ремисия.

По време на лечението, както и след това, за поддържане на добра хидратация на кожата могат да бъдат изполвани Ригенома крем и Ригенома спрей.

В съчетание на озонотерапията с Ригенома се поддържа комфорт на живот.


2018-06-25 (Прочетено 3369 пъти.) 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.