Получих голяма дискова херния на L5S1. Само който е преживял жестоките болки на това страдание може да разбере отчаянието, което ме обхвана след безуспешното няколкомесечно лечение в болница и амбулаторно. Плачех и търсех изход от болката ... ...
Вижте повече...
 

 

Лазертерапия


ЛАЗЕРТЕРПИЯ

        Квантовата (лазерна) медицина обединява в себе си достиженията на най-новите технологии в областта на квантовата физика и съвременното лечение на широк спектър от заболявания, повечето считани за трудно или въобще нелечими. Най-модерната апаратура в областта обединява доскоро недостъпните за широк кръг лазерни технологии, инфрачервено светлинно излъчване и постоянен електромагнит.
 Още в древността светолечението е известно на Източната медицина, но се прилагало и при египтяните, елините и римляните. Още тогава са се търсили средства, които да превърнат болните клетки в човешкия организъм, в здрави и жизнено функциониращи. Това обаче става възможно едва в последните години с разработването и разсекретяването на новите технологии и въвеждането им в медицинската практика.
Най-добрата разработка в тази сфера е апаратурата за квантова терапия от поредицата „РИКТА” на московският ЗАО «НПО Космическо приборостроене», която обединява в себе си най-модерните разработки в системата на ракетно космическата техника в Русия. От 1998 г. институтът производител разработва терапевтичната биолазерна серия „Милта”, която по-късно става основа на уникалната фамилия „РИКТА”. Медицинският апарат е официално регистриран в Европейския съюз, Япония и Южна Африка. Тъй като е изработен в рамките на програма за космически изследвания той няма конкурентен аналог в света. От 2-3 години апаратурата бързо намира широко приложение у нас и по света, доказвайки непрекъснато високите си лечебни свойства при широк спектър от различни заболявания. Апаратите за квантова терапия „Рикта” са водещи в съвременната лазерна медицина и не случайно са наречени „чудодейни”!

Като немедикаментозен и безболезнен метод на лечение квантовата (лазерна) терапия получава все по-голяма популярност сред медицинските среди, а невероятните резултати я правят предпочитана от все по-голяма част информирани пациенти. Биостимулиращият ефект на нискоинтензивното лазерно излъчване е несравним с други методики. Лазерът – оптическия квантов генератор е техническо устройство, отдаващо светлинни лъчи в определен спектрален диапазон, като високоорганизиран поток в пространството и времето на електромагнитното излъчва на един (червен) цвят. Основна характеристика на лазерното излъчване е дължината на вълната. В лазерната терапия се прилага излъчване в диапазон на дължина на вълната от 0,3 до 10,06 мкм (от ултравиолетовия до инфрачервения). За разлика от медикаментозните методи квантовата терапия е строго локална, дозирана и неинвазивна, като въздейства на клетки и тъкани, нормализирайки биотичните процеси. Лечението регулира метаболизма, микроциркулаторната система, имунитета и повишава неспецифичната резистентност на организма (Миопротекторен, радиопротекторен ефект). В правилно подбрани терапевтични дози лазерната терапия е АБСОЛЮТНО БЕЗВРЕДНА.
Квантовата терапия използва екологично чисти видове електромагнитни лъчения с цел възстановяване на болния организъм чрез въздействие върху електромагнитно информационното поле на пациента и създаването на устойчиво здраве. Вследствие на придобития опит при употреба на квантовата терапия при множество различни пациенти лечебния ефект е отличен при почти всички области на медицината:

- ортопедия и травматология - хирургия
- кардиология - неврология
- пулмология - гинекология
- спортна медицина - урология
- дерматология - стоматология
- гастроентерология - козметика

 

  Квантовата терапия дава изключително положителни резултати при онкологичните заболявания лъчева болест, сърдечно–съдови заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат, бъбречно-каменна болест, бронхиална астма, алопеция, нощно напикаване, безплодие и много други.

Клинични ефекти:

  • активизация на синтеза на белтъка (РНК, ДНК)
  • увеличаване на изработването и активация на ферментите
  • подобряване на микроциркулацията, състава и функцията на кръвта
  • регенерация на тъканите
  • засилване на синтеза на колагена
  • противовъзпалително действие
  • обезболяващо действие
  • понижаване на нивото на холестерола
  • нормализация специфичните и неспецифични фактори на имунитета
  • мощен антиоксидантен ефект

Квантовата медицина има широко приложение в профилактиката и особено в рехабилитацията в следоперативни периоди, при психоемоционални стресове, след тежки травми, като ускорява до 3 пъти рехабилитационния период.

  Д-р Таня Дончева – Иванова съчетава при лечението на множество заболявания квантовата терапия и озонотерапията. Съвместяването на двете методики дава многократно по-добри лечебни резултати, като значително ускорява терапевтичния процес. Двете методики се съчетават изключително добре и се допълват при множество заболявания, притежавайки мощен имуностимулиращ ефект, като и двете са АБСОЛЮТНО БЕЗВРЕДНИ.
КВАНТОВАТА (ЛАЗЕРНА) ТЕРАПИЯ ДАВА НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ:

ТРАВМАТОЛОГИЯ И СПОРТНИ ТРАВМИ

Контузии
Разтягане на връзки
Мускулни травми и хематоми
Поражение на нерви при отсъствие на прекъсвания
Израстъци на петите
Активизация в предсъстезателния период
Възстановяване след състезания

ДЕГЕНЕРАТИВНИ СЪСТОЯНИЯ

Всички ставни заболявания
Остеоартрити
Подагра
Проблеми, свързани с костите
Проблеми, свързани с челюстно-лицевите стави

РЕВМАТИЗЪМ НА МЕКИТЕ ТЪКАНИ

Фиброзит (възпаление на мускулите на гърба)
"Тенисистки лакът" и други подобни проблеми
Болки в подбедрицата от прекомерни претоварвания
Ревматоидни артрити на костите на ръцете и на стъпалата
Плоскостъпие
Карпален тунелен синдром (болест на работещия с компютър)
Бурсит

УШИ, НОС И ГЪРЛО

Синузит
Отит
Тонзилит

СЪДОВИ ПРОБЛЕМИ

Разширени вени
Атеросклероза на периферните съдове на долните крайници
Трофически , диабетни, при залежаване, язви на стъпалата или гърба
Варикозни вени и тромбофлебит при наличие или отсъствие на язви
Еритема (възпалени възли на долните крайници)
Ангина и други проблеми поради съдова недостатъчност на тъканта на сърцето

ХИРУРГИЯ

Последствия от всякакви операции
Присаждане на кожа
Места на ампутации

ГИНЕКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Салпингоофорит (възпаление на яйчниците и маточната тръба)
Ендометрит
Генитален сърбеж
Болезнени усещания в гърдите вследствие фиброаденоза
Напукани зърна

УРОЛОГИЧНИ И АНДРОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Хроничен пиелонефрит
Нефрити
Епидидимит
Простатит
Неспецифична тестикулна болка

ПУЛМОЛОГИЯ
Хронични неспецифични заболявания на белите дробове
Бронхити
Астми

ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ

Язва на стомаха и дванадесетопръстника
Хроничен хепатит
Възпаление на жлъчните пътища
Цироза
Чернодробни стеатози
Колити

КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И КОЗМЕТИКА

Херпес обикновен и опасващ
Псориазис
Мазоли
Брадавици
Рани по зърната на гърдите и болезнени зърна
Младежки пъпки
Екзема
Подмладява кожата на лицето
Възстановяване на чувствителността и еластичността на кожата след козметични операции
и още много други заболявания.
 

 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.