Получих голяма дискова херния на L5S1. Само който е преживял жестоките болки на това страдание може да разбере отчаянието, което ме обхвана след безуспешното няколкомесечно лечение в болница и амбулаторно. Плачех и търсех изход от болката ... ...
Вижте повече...
 

 

СлучаиЛечение на Псориазис с озон и озонотерапия

2018-06-25

Лечение на Псориазис с озон и озонотерапия
Пациент със заболяване от псориазис, датиращо от 15 год. С чести обостряния, съпроводени със силен сърбеж и множество дифузно пръстнати плаки, с различна еволюция, по цялото тяло. При започване на озонотерапия се наблюдава намаляване и ограничаване на плаките, изчезване.на сърбежа и намаляване на болките в ставите. Постига се една изкл ...


Лечение на Розацея с озон и озонотерапия

2018-06-25

Лечение на Розацея с озон и озонотерапия
Мъж със заболяване от Розацея, живеещ във Холандия, при влажен климат и ниско слънцегреене. При лекуване с озон, наблюдава намаляване на интензивното зачервяване по лицето, в резултат със взаимодействие с активната частица на озона. Озонотерапията осигурява една продължителна ремисия. Методики на работа: Вливане, интрадермално въвеж ...(1)

 

 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.